MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
2 z 5
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Tradycyjnie do carbonary Włosi stosują pancettę...
fot. 123rf.com/tycoon751/zdjęcie ilustracyjne

Jak ugotować spaghetti? Przepis na sycącą carbonarę. Dodanie śmietany to zbrodnia na tradycji

Pancetta

Tradycyjnie do carbonary Włosi stosują pancettę (dojrzewający boczek wieprzowy) lub guanciale, czyli peklowany policzek lub podgardle wieprzowe.

Zobacz również

Kraków. Papamobile znów na Franciszkańskiej pod Oknem Papieskim

Kraków. Papamobile znów na Franciszkańskiej pod Oknem Papieskim

Przyroda coraz bliżej dla pasjonatów fotografii. Zobacz zdjęcia wiosny w skali makro

Przyroda coraz bliżej dla pasjonatów fotografii. Zobacz zdjęcia wiosny w skali makro

Polecamy

Jak zmienia się podejście Polaków do planowania wakacji?

Jak zmienia się podejście Polaków do planowania wakacji?

Energetyczny eliksir młodości. Napój bogów z tym dodatkiem to połączenie idealne

Energetyczny eliksir młodości. Napój bogów z tym dodatkiem to połączenie idealne

Czy umyta sałata wymaga mycia? To wcale nie takie oczywiste

HIT DNIA
Czy umyta sałata wymaga mycia? To wcale nie takie oczywiste