MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
5 z 11
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Gotowe ciasto podziel na pół i jedną część zawiń w folię...
fot. Katarzyna Puczyńska

Tradycyjny pleśniak. Pyszne ciasto z powidłami śliwkowymi i bezą. Przepis, który zawsze się udaje

Ciasto pleśniak. Krok 3

Gotowe ciasto podziel na pół i jedną część zawiń w folię spożywczą i schowaj do lodówki na ok. 30 minut.
Drugą część znów podziel na pół. Do jednej połówki dodaj kakao i wyrób w misce. Obie części zawiń oddzielnie w folię spożywczą i również schowaj do lodówki na ok. 30 minut.

Zobacz również

Ścieki płyną Rabą. Dziś nad rzeką raczej nie wypoczywajcie!

Ścieki płyną Rabą. Dziś nad rzeką raczej nie wypoczywajcie!

Sesja zdjęciowa z okazji Dnia Matki w Golubiu-Dobrzyniu - zdjęcia

Sesja zdjęciowa z okazji Dnia Matki w Golubiu-Dobrzyniu - zdjęcia

Polecamy

To ciasto z truskawkami zawsze jest puszyste. Smakuje i pachnie bajecznie

To ciasto z truskawkami zawsze jest puszyste. Smakuje i pachnie bajecznie

Masz takie objawy? To może być jedyna oznaka choroby tarczycy

Masz takie objawy? To może być jedyna oznaka choroby tarczycy

Chcesz mieć gładkie stopy? Tego absolutnie NIE rób! Ostrzega ekspertka

Chcesz mieć gładkie stopy? Tego absolutnie NIE rób! Ostrzega ekspertka