Festiwal letnich smaków 2015 w Radzionkowie
Tego lata jest jeden dzień, w którym Paweł Grabowski i Piotr Ślusarz – dwóch szefów kuchni o artystycznych duszach, razem przygotują prawdziwą letnią ucztę w restauracji Appassionata. To 8 lipca, czyli Festiwal Letnich Smaków w Radzionkowie.
W menu przygotowanym specjalnie na tę okazję intrygują: sezonowe grzyby, rokitnik i halibut z miso. Wyrafinowana kuchnia przygotowana przez uznane talenty kulinarne. Ich menu to powiew morskiej bryzy, zapach leśnego poszycia i delikatne muśnięcie orientu.
Szef kuchni restauracji Apassionata Paweł Grabowski i jego gość - Piotr Ślusarz, uczestnik programów kulinarnych Top Chef i Hell's Kitchen zapraszają na wyjątkową ucztę połączoną z degustacją win.
Bilet wstępu na Festiwal Letnich Smaków w restauracji Appassionata kosztuje 250zł.
Maturzyści zakończyli rok szkolny. Czekają na nich egzaminy maturalne
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?